Installatie laadpalen

Wij zorgen ook voor de installatie van uw laadpalen thuis, op het werk of in openbare ruimtes, waardoor u kunt genieten van het gemak van elektrisch rijden.

Wij zorgen voor:

  1. Deskundig advies: Onze ervaren elektriciens beginnen met een grondige analyse van uw behoeften en situatie. We bieden deskundig advies over de beste locatie voor de installatie van de laadpaal, de benodigde laadcapaciteit en eventuele vereisten voor het upgraden van uw elektrische systeem.
  2. Installatie: Nadat we samen met u een plan hebben opgesteld, gaan onze deskundige elektriciens aan de slag met de installatie van de laadpaal. We zorgen voor een nauwkeurige installatie die voldoet aan alle geldende voorschriften en normen, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.
  3. Snelle en efficiënte service: Bij EM-BS begrijpen we dat tijd belangrijk is. Daarom streven we ernaar om installatiediensten aan te bieden die snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We zorgen ervoor dat uw laadpaal snel operationeel is, zodat u kunt genieten van het gemak van elektrisch rijden.
  4. Onderhoud en ondersteuning: Na de installatie bieden we uitgebreide onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat uw laadpaal optimaal blijft presteren. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat u zonder zorgen kunt blijven genieten van uw elektrische voertuig.

Met de installatiediensten van EM-BS kunt u met vertrouwen uw elektrische voertuig opladen, waar u ook bent. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met de installatie van uw laadpaal.